Beweging in ontwikkeling

 

Wij brengen ontwikkeling verder op gang. Meer werkplezier, betere werkinhoud, slimmer werken, beter gebruik middelen en besparen van kosten zijn ons resultaat. We zetten aan tot betrokkenheid, dialoog en inspireren individuen voor het gezamenlijke doel.

 

Sterk en slim netwerk

 

De Slimme Organisatie is een netwerkorganisatie. Zelfstandige ondernemers die de krachten bundelen om optimaal resultaat neer te zetten. Met De Slimme Organisatie profiteert u van een sterk netwerk.

 

 

Ageeth Jooren

 

Ageeth is een organisatie-ontwikkelaar met een achtergrond in HRM. Ze is expert en ervaringsdeskundige in Het Nieuwe Werken, van strategie tot implementatie. Ze adviseert en traint organisaties in digitaal doorontwikkelen, gebruikmaken van technologie om beter samen te werken en sneller resultaten te bereiken.

 

 

Ali Cidem

 

Ali is een creatieve vernieuwer, generalist en trainer. Met een achtergrond in facility management en personeelsmanagement. Ali denkt out-of-the-box en motiveert zijn omgeving tot nieuwe ontwikkelingen.

 

 

Veerle Ultee

 

Veerle is een creatieve, resultaatgerichte professional. Een strateeg en vernieuwer met een achtergrond in de ICT en het nieuwe werken. Haar passie is organisaties laten profiteren van nieuwe (technologische) ontwikkelingen.