Advies

 
De Slimme Organisatie begeleidt uiteenlopende trajecten op het gebied van leiderschap, het nieuwe werken, teamontwikkeling, social media, klantgerichtheid, communicatie, innovatie of kwaliteitsverbetering. Wij bieden professionele, strategische en vernieuwende ondersteuning, gebaseerd op kennis en ervaring. Bij elk vraagstuk werken we vanuit een integrale kijk.

 

Actie

 
Tijd voor actie? Behoefte aan een concreet advies? De Slimme organisatie biedt diverse diensten die uw organisatie direct een stuk slimmer en actiever maken. Zoals het organiseren van een activerende werkconferentie, een inspirerende lezing of debat. Wij denken graag mee over een aanpak die het beste bij de organisatie past. En wij zijn altijd in voor actie.

 

Trainingen

 
De Slimme Organisatie helpt organisaties ook om goed gebruik te maken van nieuwe technologische mogelijkheden. Bijvoorbeeld door praktijkgerichte trainingen in Web 2.0 tools, voor beginners of gevorderden. Tijdens een training gaan medewerkers vooral zelf aan de slag. Ze leren werken met nieuwe en inspirerende tools als Prezi, Twitter en LinkedIn. Na afloop van de training kunnen deelnemers de tools direct toepassen in hun dagelijkse werk.

 
Wilt u meer informatie over deze diensten? Neem dan contact met ons op.